Acidofilné mlieko čokoláda 330 g
Ochutnajte čerstvé a husté Acidofilné mlieko čokoláda. Je vyrobené z vysokokvalitného mlieka od slovenských kravičiek. Má blahodarné účinky na vaše zdravie, zlepšuje imunitu, je ľahšie stráviteľnejšie a má vyšší obsah niektorých vitamínov. Pôsobí aj proti prítomnosti škodlivých baktérií v čreve, čím upravuje ich funkciu. Pokračovať
- Kakao: výhradne používame kakao s obsahom tuku 21-22 % od holandského výrobcu deZaan.
Výrobca DeZaan začal vyrábať kakao v roku 1911, názov spoločnosti Zaan je názvom rieky aj okresu v Holandsku, kde spoločnosť začala svoju výrobu. Postupom času, a treba povedať, že veľmi rýchlo, sa táto značka stala najväčším spracovateľom kakaových výrobkov na svete. Neskôr spoločnosť prevzala skupina Olam. Táto zo značky deZaan vytvorila prémiovú značku kakaa. V súčasnosti kakaové výrobky vyrobené značkou deZaan predstavujú celosvetovo najvyššiu dosiahnuteľnú kvalitu kakaa. A aj pre ich nastavenie výroby ako trvalo udržateľného rozvoja, ekologický prínos a inovatívny rast, používame toto výnimočné kakao aj v našich výrobkoch. - Acidofilné mlieko - čokoláda s kultúrou bifidobacterium sp.
- Zloženie: plnotučné mlieko, čokoládová zložka 7,5% (trstinový cukor, 41 % kakaový prášok*), kultúry: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp., (* v kakaovom prášku obsah kakaového masla 20-22%)
- Výživové údaje: na 100 g: Energia: 387 kJ / 93 kcal, tuky: 4,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,4 g, sacharidy: 9,3 g z toho cukry: 8,8 g, bielkoviny: 3,8 g, soľ: 0,09 g
- Obsah tuku minimálne 4,4 %
- Skladujte pri teplote 4-8 °C
- Pred použitím pretrepať
- Po otvorení spotrebovať do 24 h.
- Výrobca: Poľnohospodárske družstvo Vráble, Levická 886, 952 01 Vráble
- Krajina pôvodu: Slovensko
- Doba spotreby: 28 dní