Zásady používania súborov cookies

Informácie o súboroch cookies a ich využívanie spoločnosťou Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch.

 Zásady používania súborov Cookies

Zásady používania súborov Cookies vysvetľujú užívateľovi, ako sa používajú súbory cookies spoločnosťou Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch, ako možno s nimi pracovať alebo ako ich možno vymazať.

V prípade, ak navštívite našu webovú stránku: www.ahafarma.sk a eshop: eshop.ahafarma.sk spoločnosti Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch, so sídlom Levická 886, 952 01 Vráble, IČO: 00 198 901, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Nitra odd.: Dr, vl.č.: 83/N, konajúcej prostred.: JUDr. Erik Solár, predseda (ďalej len „Spoločnosť“) bez zmeny Vašich nastavení v internetových prehliadačoch Internet Explorer, Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera súhlasíte, s tým, že budú platiť nasledujúce zásady súborov cookies vždy, keď navštívite webovú stránku www.ahafarma.sk  a eshop: eshop.ahafarma.sk na akomkoľvek zariadení.

Čo je to súbor cookie?

Súbory “cookies“ sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho koncového zariadenia či jeho pamäti. Tieto súbory nášmu webu umožňujú zaznamenať informácie o vašej návšteve, nastavenie vášho prehliadača, jazyk, ktorý preferujete a ďalšie informácie. Vaša budúca návšteva našich stránok tak môže byť oveľa rýchlejšia a viac zodpovedajúca vašim záujmom.

Cookies môžu uložiť akékoľvek informácie, napr. si zapamätať, že ste na stránke prihlásený alebo obsah nákupného košíka.

Doba, počas ktorej sú tieto súbory uložené, môže byť rôzna. Niektoré cookies sa vymažú hneď po tom, čo zatvoríte okno prehliadača, iné zostávajú vo vašom zariadení uložené aj niekoľko dní alebo mesiacov.

Bez súborov cookies by prehliadanie nášho webu bolo oveľa zložitejšie. Tieto súbory nám okrem iného pomáhajú prispôsobiť našu ponuku práve vašim potrebám a využívať napr. službu Google Analytics.

V prípade, ak je na našom webe a e-shope používaný akýkoľvek súbor cookies spracovávame všetky vaše osobné údaje získané prostredníctvom týchto súborov v súlade s čl. 6 ods. 1 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a zákona § 13 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení (ďalej len „Zákon“).

Aký typ súborov cookies používa táto aplikácia?

Technické cookies: zabezpečujú správne fungovanie nášho obchodu (napr. aby ste si mohli vytvoriť zákaznícky účet, prihlásiť sa alebo mohli vkladať položky do košíka).

Funkčné cookies: aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať a aby ste si nemuseli stále dookola nastavovať svoje preferencie (napr. nastavenie jazyka) vám pomáhajú funkčné cookies. V takom prípade je vaše heslo vždy zašifrované. Používanie týchto cookies nie je nevyhnutné, ale výrazne vám spríjemní a uľahčí návštevu našej webovej stránky a nášho e-shopu.

Analytické cookies: analytické cookies nám pomáhajú vylepšiť našu aplikáciu, z čoho vo výsledku ťažíte opäť vy. Analytické cookies na našom webe sú zhromažďované skriptom spoločnosti Google Inc., ktorá následne tieto dáta anonymizuje. Po anonymizácii už nejde o osobné údaje, pretože anonymizované cookies nemožno priradiť konkrétnemu používateľovi, resp. konkrétnej osobe. My pracujeme len s cookies v anonymizovanej podobe. Preto nedokážeme z cookies zistiť, ako sa konkrétny užívateľ na našom webe správal (aké stránky navštívil, aký tovar si prezeral a pod).

Google Analytics
Adresa: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Informácie o ochrane súkromia Vylúčiť používanie cookies

Marketingové cookies: používame na to, aby sme vám na našej stránke vedeli zobrazovať obsah, ktorý vás zaujíma, a tiež za účelom zobrazovania reklamy na základe vašich záujmov. Tiež vám na základe týchto údajov môžeme zobrazovať reklamu aj na cudzích webových stránkach, keď ju vo vzťahu k vám považujeme za relevantnú. Pri týchto cookies využívame riešenia nasledovných tretích strán:

Google Adwords
Adresa: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Informácie o ochrane súkromia Vylúčiť používanie cookies
Facebook pixel
Adresa: Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland
Informácie o ochrane súkromia Vylúčiť používanie cookies

Sociálne zdieľanie cookies

Používame niektoré doplnky pre zdieľanie, ktoré vám umožňujú zdieľať určité stránky našich webových stránok v sociálnych médiách. Tieto doplnky umiestňujú súbory cookies, aby ste mohli správne zobraziť, koľkokrát bola stránka zdieľaná.

Ohrozuje používanie súborov cookies moje súkromie?

Spoločnosť Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch vždy postupuje v súlade s príslušnými právnymi predpismi a najvyššími etickými štandardmi. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov a spokojnosti návštevníkov našich webových stránok. Z tohto dôvodu dôsledne dbáme na ochranu vášho súkromia. Používanie cookies súborov nutne neznamená, že nám poskytujete vaše osobné údaje, avšak v prípade, kedy nám svoje osobné údaje poskytnete (napr. z dôvodu, aby sme vám mohli dodať objednané výrobky), môže dôjsť k prepojeniu vašich osobných údajov s informáciami obsiahnutými v súboroch cookies, avšak len za účelom skvalitnenia našej ponuky, ktorá tak bude viac zodpovedať vašim individuálnym záujmom či potrebám. Vaše osobné údaje samozrejme dôsledne chránime a ďalším osobám či firmám ich oznamujeme len v nevyhnutne potrebnom rozsahu (napr. dopravcom, ktorí vám doručujú náš tovar). V niektorých prípadoch nám však poskytnutie vašich osobných údajov môže ukladať zákon.

Môžem ukladaniu súborov cookies do môjho zariadenia nejako zabrániť?

Väčšina internetových prehliadačov prijíma súbory cookies automaticky, ale môžete zmeniť nastavenie svojho prehliadača tak, aby mazal cookies, alebo aby ich neprijímal, ak je toto vaše uprednostňované nastavenie.

Nižšie uvedené odkazy vám pomôžu zistiť, ako pracovať s nastaveniami súborov cookies vášho prehliadača. Zapamätajte si, že ak vypnete cookies vo vašom prehliadači, tieto nastavenia budú platiť pre všetky webové stránky, nie iba pre túto jednu.

https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

https://support.microsoft.com/sk-sk/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

https://help.opera.com/cs/latest/

https://support.apple.com/en-gb/safari

Môžem nejako zistiť, aké osobné údaje o mojej osobe má spoločnosť Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch? Môžem skontrolovať ich správnosť? Môžem odvolať súhlas s ich spracovaním?

Áno, stačí, keď sa na našu spoločnosť obrátite s akoukoľvek otázkou či požiadavkou týkajúcou sa používania súborov cookies a s tým súvisiacou problematikou spracúvania osobných údajov, a to buď zaslaním emailu na emailovú adresu eshop@ahafarma.sk, alebo písomne na adresu Poľnohospodárske družstvo vo Vrábľoch, Levická 886, 952 01 Vráble.

Vysoká kvalita
produktov
Regionálny
pestovateľ
Doprava
priamo domov
Bezpečný nákup
SSL certifikát